AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini aşçı görmek

Kahve falında kendini aşçı görmek

Kahve falında kendini aşçı görmek kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine, işinde zarar edeceğine, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, rahatının kaçacağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine yorulur.

Kahve falında kendini aşçı gördüyseniz:

  • Kendi hakkınızda öğrenebileceğiniz bazı şeyler sizi şaşırtabilir.

Kahve falında aşçı görmek sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında aşçı kıyafeti giymek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tatsız durumların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aşçı şapkası görmek ün sahibi birisi olunacağına, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında aşçılık yapmak daha sonra işlerin açılacağına, ailesinden ciddi bir uyarı alacağına rivayet eder.

Kahve falında aşçı olmak çok büyük bir baskı altına gireceğine, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine alamet eder.

Kahve falında kendini aşçı görmek hayallerinin de yarım kalacağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir