AnaSayfa / Genel / Kahve falında asansörle bir yere çıkmak

Kahve falında asansörle bir yere çıkmak

Kahve falında asansörle bir yere çıkmak değer göreceğine, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, icat yapacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında asansörle bir yere çıkmak gördüyseniz:

  • Toz duman sona erdiğinde kendinizi daha iyi bir yerde bulabilirsiniz.

Kahve falında asansörle bir yere çıkmak eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına tabir olunur.

Kahve falında asansörle en üst kata çıkmak gereksiz bir harcama yapılacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında asansör çıkmak kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına tabir olunur.

Kahve falında asansörle gökyüzüne çıkmak kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında asansörle çıkmak ve inmek başına tekin olmayan olayların geleceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında asansörden yukarı çıkmak maddi açıdan dibe vurulacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında asansörle hızla yukarı çıkmak kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında asansörle çıkmak hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, gelirinin artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir