AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek kafesi görmek

Kahve falında köpek kafesi görmek

Kahve falında köpek kafesi görmek devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, yükünün hafifleyeceğine, çok güzel günler geçireceğine, gelecekle ilgili umutların yıkılacağına, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında köpek kafesi gördüyseniz:

  • Şikayet veya eleştirilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kafes içinde köpek görmek başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında köpek kafesi görmek musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında kafeste köpek görmek uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına işarettir.

Kahve falında beyaz kafes görmek uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine delalettir.

Kahve falında kafes yapmak çok sevindirici bir haber alan fal sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına işarettir.

Kahve falında kafes içinde aslan görmek hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşlarını kafeste görmek hileli durumlarla karşılaşılacağını, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tahta kafes görmek insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir