AnaSayfa / Genel / Kahve falında asansörle inmek

Kahve falında asansörle inmek

Kahve falında asansörle inmek büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına, alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine delalettir.

Kahve falında asansörle inmek gördüyseniz:

  • Denediğiniz bazı şeylerin sonuç vermediğini görebilirsiniz.

Kahve falında asansöre binmek ve inmek zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına işaret eder.

Kahve falında asansörden hızla inmek işi ne olursa olsun severek çalışacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında asansöre binip aşağı inmek maddi yükümlülüklerinin azalacağına, sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında asansörden inmek eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında asansörle aşağıya inmek bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine işaret eder.

Kahve falında asansörle hızlı inmek ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına rivayet eder.

Kahve falında asansörle inmek insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında asansörle aşağı inmek iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir