AnaSayfa / Genel / Kahve falında asansörden inmek

Kahve falında asansörden inmek

Kahve falında asansörden inmek dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, düşman olduklarının anlaşılacağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, ne yöne gideceğine karar veremeyen fal sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, geleceğine, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine rivayet eder.

Kahve falında asansörden inmek gördüyseniz:

  • Evdeki sorunlar hedeflerinize ulaşmanızı engelliyor.

Kahve falında asansörden hızla inmek evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında asansöre binip aşağı inmek zorlukların kolaylıkla aşılacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında asansöre binip inmek ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, sadece kendisini düşüneceğine delalet eder.

Kahve falında asansörle yerin altına inmek çok başarılı işlerin altına imza atacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında asansörle çıkmak ve inmek sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, işinde terfi alacağına delalet eder.

Kahve falında asansörden aşağı inmek sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, sağlığının kötüye gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında asansörle aşağı inmek herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, aile bireylerinden birine yardımcı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında asansörle hızlı inmek karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir