AnaSayfa / Genel / Kahve falında at dışkısı görmek

Kahve falında at dışkısı görmek

Kahve falında at dışkısı görmek aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, yanlış yatırımlar yapacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında at dışkısı gördüyseniz:

  • Kendiniz için en iyi şekilde yaşamıyorsanız, yaşam tarzınızda gerekli düzenlemeleri yapmanız gerekiyor.

Kahve falında atın dışkısını görmek kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında at dışkısı görmek bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dışkısını temizlemek hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında köpek dışkısı görmek hastalıktan şifa bulmaya, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında insan dışkısına bulaşmak Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına delalet etmektedir.

Kahve falında insan dışkısını yaparken görmek elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tuvalette insan dışkısı görmek hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, psikolojik sorunların geride kalacağına inanılır.

Kahve falında inek dışkısı yemek kurtuluşa ereceğine, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir