AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşinin dişini kırmak

Kahve falında kardeşinin dişini kırmak

Kahve falında kardeşinin dişini kırmak sorunlarının sona ereceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, güzel ve bereketli işlere gireceğine, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına delalettir.

Kahve falında kardeşinin dişini kırmak gördüyseniz:

  • Sevgiliniz kimse sizden uzakta ise onunla görüşmeniz veya ondan mutlu bir haber almanız olasıdır.

Kahve falında kardeşinin dişini kırmak zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına alamet eder.

Kahve falında kendi dişini kırmak yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında dişini sıkarak kırmak yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına işarettir.

Kahve falında köpek dişi kırmak büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına yorulur.

Kahve falında yılan dişi kırmak kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çürük dişini kırmak her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine rivayet eder.

Kahve falında köpek dişini kırmak ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının dişini kırmak tüm kederinin uçup gideceğine, uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir