AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek dişi kırıldığını görmek

Kahve falında köpek dişi kırıldığını görmek

Kahve falında köpek dişi kırıldığını görmek güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine, kurulan hayallerin yıkılacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, yaşanan yokluğun biteceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında köpek dişi kırıldığını gördüyseniz:

  • Bazı konuların geri dönüşü harcanılan zamana veya enerjiye değmiyor olabilir.

Kahve falında köpek dişinin kırıldığını görmek iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, dertlerden kurtulmaya delalet etmektedir.

Kahve falında köpek dişi kırıldığını görmek yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında köpek dişi kırılmak disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında eşinin dişinin kırıldığını görmek aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dişimizin kırıldığını görmek işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında alt azı dişinin kırıldığını görmek işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, duyduğu üzüntülerin son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında çürük dişinin kırıldığını görmek kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında dişinin bir parçasının kırıldığını görmek yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir