AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının dişini çektiğini görmek

Kahve falında başkasının dişini çektiğini görmek

Kahve falında başkasının dişini çektiğini görmek başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, ekmeğinin azalacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının dişini çektiğini gördüyseniz:

  • Bazı kimseler sizin aleyhinize dönerek hayatınızı zorlaştırabilirler.

Kahve falında dişini çektirmemek hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine delalet eder.

Kahve falında çürük dişi çektiğini görmek bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında ağrıyan dişi çektirmek sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kök dişi çektirmek paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında köpek dişini çektiğini görmek sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında kafa dişini çektirmek hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına işarettir.

Kahve falında alt azı dişi çektirmek ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının dişini çektirdiğini görmek çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir