Kahve falında asa almak

Kahve falında asa almak içinin rahatlayacağına, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, kimseden korkmayacağına, çaresiz durumlarda kalacağına delalettir.

Kahve falında asa almak gördüyseniz:

  • Maddi, hukuki veya sağlıkla ilgili konularda ilerleme sağlamak için gereken değişiklikleri yapmanız gerekiyor.

Kahve falında asa yapmak herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında asansorle dusmek ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına rivayet eder.

Kahve falında çamaşır asanı görmek uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına alamet eder.

Kahve falında kendini asan adam görmek canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında asa tutmak sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendini asan birini görmek çalışmalarının yarıda kalacağına, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına alamet eder.

Kahve falında asansorde mahsur kalmak bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına inanılır.

Kahve falında demir asa görmek aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, bol rızık sahibi olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top