AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeğini satmak

Kahve falında köpeğini satmak

Kahve falında köpeğini satmak nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köpeğini satmak gördüyseniz:

  • Olumsuz düşüncelerin veya endişelerin sizi durdurmasına veya engellemesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında köpeğini satmak ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, zor durumda bırakacağına delalettir.

Kahve falında köpek satmak ibadetlerini de aksatmayacağına, zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına işarettir.

Kahve falında bakır satmak kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında hindi satmak eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında lokum satmak ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında krem satmak belalı kimselerle karşılaşacağına, fal sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına alamet eder.

Kahve falında susam satmak çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya tabir olunur.

Kahve falında gazete satmak büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir