AnaSayfa / Genel / Kahve falında gazete satmak

Kahve falında gazete satmak

Kahve falında gazete satmak bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, her geçen gün daha profesyonel olacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında gazete satmak gördüyseniz:

  • Kariyerinize veya iş hayatınıza olumlu etkisi olacak kişilerle iletişim kurmalısınız.

Kahve falında gazete satmak daha güçlü hale geleceğine, özel hayatında sessizleşeceğine alamet eder.

Kahve falında gazetede kendini görmek kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında gazeteye görmek korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gazeteye yazı yazmak kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine tabir olunur.

Kahve falında gazete dağıtmak kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gazetede haber olmak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında yanmış gazete görmek iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gazete okuduğunu görmek zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir