AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeğin tavuk yediğini görmek

Kahve falında köpeğin tavuk yediğini görmek

Kahve falında köpeğin tavuk yediğini görmek maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, kazancının azalmayacağına, uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında köpeğin tavuk yediğini gördüyseniz:

  • Anlayışlı olmanız önemli bir ilişkinizin dengede kalmasını sağlayabilir.

Kahve falında köpeğin tavuk yediğini görmek başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının tavuk yediğini görmek çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, rahatının kaçacağına işaret eder.

Kahve falında pişmiş tavuk yediğini görmek maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, adım atarken çok zorlanacağına inanılır.

Kahve falında tavuk döner yediğini görmek ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, onurlu bir yaşam süreceğine işaret eder.

Kahve falında çiğ tavuk eti yediğini görmek en karanlık zamanında elinden tutacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tavuk yemeği yediğini görmek atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine delalettir.

Kahve falında tavuğun yumurtasını yediğini görmek onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, parasının ve malının artacağına işarettir.

Kahve falında çiğ tavuk yediğini görmek sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir