AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek eti yedirmek

Kahve falında köpek eti yedirmek

Kahve falında köpek eti yedirmek ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, o kapıyı kapatacağına, hayatının bir anda renkleneceğine, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına işarettir.

Kahve falında köpek eti yedirmek gördüyseniz:

  • Elinizden gelenin en iyisini ortaya koymanız gerekiyor.

Kahve falında köpek eti yediğini görmek aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında köpeğe et yedirmek aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında köpeğin et yediğini görmek eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpeklerin et yediğini görmek sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına delalettir.

Kahve falında birinin köpek eti yediğini görmek büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpek eti yedirmek sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine alamet eder.

Kahve falında köpeğin yemek yediğini görmek makam sahibi olacağına, yükseleceğine, hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında köpeğin tavuk yediğini görmek dost ya da akrabalarından yardım alacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir