AnaSayfa / Genel / Kahve falında asansörle çıkmak ve inmek

Kahve falında asansörle çıkmak ve inmek

Kahve falında asansörle çıkmak ve inmek eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, başarılarının takdir edileceğine, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, kendine olan özgüvenine kavuşacağına, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine yorulur.

Kahve falında asansörle çıkmak ve inmek gördüyseniz:

  • Sigorta sayılabilecek garantileriniz olmasa da, mantıklı ölçüde ilerleme zamanı.Hırslı çalışmalarınızın olumlu geri dönüşleri olabilir.

Kahve falında asansörle çıkmak ve inmek kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında asansörle çıkmak inmek ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine inanılır.

Kahve falında asansör inmek zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, bazı engellerle karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında asansöre binip aşağı inmek maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına yorulur.

Kahve falında asansörle aşağı inmek ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına rivayet eder.

Kahve falında asansörden hızlıca inmek işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine delalettir.

Kahve falında asansörden aşağı inmek kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına işaret eder.

Kahve falında asansörden hızla inmek şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir