AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeğin patisini tutmak

Kahve falında köpeğin patisini tutmak

Kahve falında köpeğin patisini tutmak rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine yorulur.

Kahve falında köpeğin patisini tutmak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri köşeye sıkıştırma veya geçme konusunda kendinizce planlar yapıyor olabilirsiniz.

Kahve falında köpeğin patisini tutmak özel hayatında mutlu olacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köpek patisi görmek o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında ayı patisi görmek ancak falı kapatan kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine yorulur.

Kahve falında kedi patisi görmek ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine yorulur.

Kahve falında kedi patisi izi görmek uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine delalettir.

Kahve falında oltayla köpek balığı tutmak evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına delalet eder.

Kahve falında denizden köpek tutmak aldığı sorumlulukların fazla geleceğine, yalnız kalınacağına yorulur.

Kahve falında köpek balık tutmak neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, yükseleceğine ve işlerinin açılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir