AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizden köpek tutmak

Kahve falında denizden köpek tutmak

Kahve falında denizden köpek tutmak eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, insanlarla karşı karşıya geleceğine, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, çok daha iyi başarılar kazanacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında denizden köpek tutmak gördüyseniz:

  • Her tür ikili ilişkinizi veya iş birliğinizi ilgilendiren konu önem arz edebilir.

Kahve falında denizden köpek tutmak karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına inanılır.

Kahve falında köpeğin tasmasından tutmak başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına işarettir.

Kahve falında siyah köpek tutmak dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına, kimseden destek almadan başarı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında köpekbalığı tutmak falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine tabir olunur.

Kahve falında oltayla köpek balığı tutmak çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında köpeğin elini tutmak cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, işlerinizin bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında köpek balık tutmak çok güzel çalışmalar yapacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına delalet eder.

Kahve falında köpek tutmak yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir