AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi patisi görmek

Kahve falında kedi patisi görmek

Kahve falında kedi patisi görmek arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, onlar tarafından çok sevileceğine, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına alamet eder.

Kahve falında kedi patisi gördüyseniz:

  • Kendi düşüncelerinizi uygulamak için gereken zamanı ilerde bulacaksınız.

Kahve falında kedi patisi görmek şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, kısa sürecek bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kedi patisi izi görmek sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına, deneyim kazanacağına işarettir.

Kahve falında köpeğin patisini tutmak hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında köpek patisi görmek sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine, acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine inanılır.

Kahve falında ayı patisi görmek hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kedinin boğazını sıkmak gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına inanılır.

Kahve falında beyaz kediye süt vermek içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iki başlı kedi görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir