AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuduz köpek ısırması görmek

Kahve falında kuduz köpek ısırması görmek

Kahve falında kuduz köpek ısırması görmek ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına işaret eder.

Kahve falında kuduz köpek ısırması gördüyseniz:

  • Size karşı kayıtsız tavırları olan kişilerden uzak durun.

Kahve falında kuduz köpek ısırması görmek kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına delalet eder.

Kahve falında kuduz köpek tarafından ısırılmak hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuduz köpek görmek insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına delalet eder.

Kahve falında siyah kuduz köpek görmek sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında kuduz köpek öldürmek üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kuduz köpekten kaçmak eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, hayallerine ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında kuduz köpek tarafından kovalanmak buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında kuduz birini görmek düşmanlarınızın size zarar verebileceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir