AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek ısırırken görmek

Kahve falında köpek ısırırken görmek

Kahve falında köpek ısırırken görmek çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, esenlik bulup, mutlu olacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında köpek ısırırken gördüyseniz:

  • Aşırılıklar veya abartılı cümleler söz konusu olabilir.

Kahve falında köpek ısırması görmek onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, zorlanacağına delalet eder.

Kahve falında köpek ısırmasından kurtulmak parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurt köpeğinin ısırması görmek uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, ekmeğinin azalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında birini köpek ısırırken görmek kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, haberler alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasını ısıran köpek görmek yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında köpek ısırırken görmek iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine işaret eder.

Kahve falında siyah köpek ısırması görmek ona emek vereceğine, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köpeğin ısırmaya çalıştığını görmek karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir