AnaSayfa / Genel / Kahve falında asansör düşmek

Kahve falında asansör düşmek

Kahve falında asansör düşmek yepyeni biri haline geleceğine, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı, sıkıntılarını atacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine, asosyal bir insan haline geleceğine, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına yorulur.

Kahve falında asansör düşmek gördüyseniz:

  • Doğru adımlar atmak için yanıltıcı etkilerin sona ermesini beklemenizde fayda var.

Kahve falında asansörün içinde düşmek eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine alamet eder.

Kahve falında asansörün boşluğuna düşmek ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında asansörle aşağı düşmek sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında asansörden düşmek düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine yorulur.

Kahve falında asansörden boşluğa düşmek beyaz ise güzel bir haber alınacağına, yoğun stres altında kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında asansörle birlikte düşmek içinde bulunduğu sorunları çözeceğine, zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında asansöre düşmek fal sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında asansör düşmek yaşamındaki engellerin kalkacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir