AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeği bir yere kapatmak

Kahve falında köpeği bir yere kapatmak

Kahve falında köpeği bir yere kapatmak müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, çok büyük bir aşk yaşanacağına, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, sorunlarının çözümünde destek olacağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında köpeği bir yere kapatmak gördüyseniz:

  • Başkalarının müdahalesi olmadan hedeflerinize ulaşmak istiyorsanız, yalnız çalışmalı, kendi işinizi kendiniz halletmelisiniz.

Kahve falında köpeği bir yere kapatmak dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir yere kapatılmak iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, daima zinde ve genç kalacağına delalettir.

Kahve falında bi yere kapatılmak kazançlı adımlar atılacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında bir yere kapatıldığını görmek kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına inanılır.

Kahve falında dar bir yere kapatılmak işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine, ettiği zararları telafi edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında her yerin karla kaplı görmek içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya işaret etmektedir.

Kahve falında her yerin karla kaplı olduğunu görmek sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, neşe ve sevinç içinde olacağına delalettir.

Kahve falında köpek kapması görmek bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, karlı işler yapacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir