Kahve falında köpeği atmak

Kahve falında köpeği atmak az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, büyük bir projenin başına geçileceğine, hayal gibi bir hayat yaşayacağına, işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında köpeği atmak gördüyseniz:

  • Maddi veya yaratıcılık gerektiren konularda meydana gelen beklenmedik gelişmeler dikkatinizi çekebilir.

Kahve falında köpeği balkondan atmak kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında yavru köpeğe tekme atmak şirketlerinin sayısının çoğalacağına, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine yorulur.

Kahve falında köpeğe toprak atmak kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine işaret eder.

Kahve falında köpeğe ekmek atmak buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, başın borçlularla belaya gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köpeğe et atmak büyük başarılara imza atılacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köpeğe su atmak tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına işaret eder.

Kahve falında köpeği suya atmak rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında köpeklere ekmek atmak ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top