AnaSayfa / Genel / Kahve falında balinanın karaya vurduğunu görmek

Kahve falında balinanın karaya vurduğunu görmek

Kahve falında balinanın karaya vurduğunu görmek lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine yorulur.

Kahve falında balinanın karaya vurduğunu gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya önemsediğiniz işlerde geçmişe dönük sıkıntılar ortadan kalkmaya başlayabilir veya eski şiddetini kaybedebilir.

Kahve falında balinanın karaya vurduğunu görmek elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında karaya vuran balina görmek kazancının eksilmeyeceğine, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına işarettir.

Kahve falında karaya vurmuş balina görmek düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına delalettir.

Kahve falında karaya vurmuş balık görmek dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, problemleri teker teker çözeceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksek bir karaya çıkmak iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına yorulur.

Kahve falında gemiden karaya düşmek iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında denizden yüzerek karaya çıkmak kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, kazancın arttırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzüp karaya çıkmak elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir