AnaSayfa / Genel / Kahve falında asansörde öpüşmek

Kahve falında asansörde öpüşmek

Kahve falında asansörde öpüşmek hayallerinin söneceğine, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, hayatın kolaylaşacağına, kırılan kalplerin barışacağına, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında asansörde öpüşmek gördüyseniz:

  • Neler yapabileceğinizi herkesin görmesini istiyorsunuz.

Kahve falında asansöre binip yukarı çıkmak elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında karanlık asansör görmek saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, sorunların ve sıkıntıların artacağına tabir olunur.

Kahve falında bozuk asansör görmek sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına yorulur.

Kahve falında asansörü bozuk görmek malını ve parasını sağlama alacağına, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına inanılır.

Kahve falında asansörle inip çıktığını görmek sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında asansör kazası görmek aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, küs kimselerin barışacağına işaret eder.

Kahve falında asansörle hızla yukarı çıkmak yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında geniş asansör görmek bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir