AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunu konuşurken görmek

Kahve falında çocuğunu konuşurken görmek

Kahve falında çocuğunu konuşurken görmek kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, can sıkıcı haberler almaya, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında çocuğunu konuşurken gördüyseniz:

  • Bırakın konuşsunlar.

Kahve falında çocuğunu konuşurken görmek ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında telefonla konuşulduğunu görmek daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına rivayet eder.

Kahve falında hayvanı konuşurken görmek zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüyü konuşurken görmek hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi hakkında konuşulduğunu görmek sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkasından konuşulduğunu görmek kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğini telefonla konuşurken görmek çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına inanılır.

Kahve falında başbakanı konuşurken görmek büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, kişinin fena halde yanılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir