AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslanlar kaplanlar görmek

Kahve falında aslanlar kaplanlar görmek

Kahve falında aslanlar kaplanlar görmek kazancını günden güne daha da arttıracağına, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, uzun süre kendini toparlayamayacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da fal sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, başarılarının çoğalacağına, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında aslanlar kaplanlar gördüyseniz:

  • Sizi öfkelendirebilecek kişilerden uzak durun.

Kahve falında aslan kaplan görmek bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aslan veya kaplan görmek yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaplan ve aslan görmek mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında aslan kaplan köpek görmek aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında aslan ve kaplandan kaçmak hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında aslanlar kaplanlar görmek kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan fal sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına işaret eder.

Kahve falında aslan ve kaplan yavrusu görmek dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında evde aslan kaplan görmek ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir