AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplan başı görmek

Kahve falında kaplan başı görmek

Kahve falında kaplan başı görmek boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, kişinin kötü günler geçireceğine, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, ele geçen kazancın artacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında kaplan başı gördüyseniz:

  • Özel bir ilişkinizde ya da genel olarak ilişkilerinizde çıkan iktidar ya da ego sorunları, ilişkilerinize zararlar verebilir.

Kahve falında kaplan başı görmek mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaplanla arkadaş olmak parasının ve malının eksik kalmayacağına, planların aksayacağına da tabir edilen fal, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kaplan yavrusu beslemek sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında beyaz yavru kaplan görmek dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaplan beslediğini görmek başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, zarar verici olaylar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında aslan veya kaplan görmek çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına inanılır.

Kahve falında kaplan sevmek maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine inanılır.

Kahve falında gökyüzünde kaplan görmek hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine, manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir