AnaSayfa / Genel / Kahve falında geyik ceylan görmek

Kahve falında geyik ceylan görmek

Kahve falında geyik ceylan görmek makamında en yüksek noktaya erişeceğine, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında geyik ceylan gördüyseniz:

  • Parasal sıkıntılarınız kafanızı çok meşgul ediyor.

Kahve falında geyik ceylan görmek önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında geyik ve ceylan görmek şansının her zaman yaver gideceğine, anne babanın üzüntü duyacağına tabir olunur.

Kahve falında ceylan kafası görmek yaptığı çalışmaların heba olacağına, çok büyük atılımlar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vurulmuş ceylan görmek ilim ve irfan sahibi olunacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına rivayet eder.

Kahve falında ceylan eti görmek zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ceylan sevmek hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine inanılır.

Kahve falında yavru ceylan sevmek eşinin kendisine her konuda destek vereceğine, gerçeklere yüz çevrileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ceylan tutmak devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, hayatının kolay ve güzel geçeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir