AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkasından konuşulduğunu görmek

Kahve falında arkasından konuşulduğunu görmek

Kahve falında arkasından konuşulduğunu görmek karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, hastalıklarının da şifasını bulacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında arkasından konuşulduğunu gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bundan sonra ne yapmanız gerektiği konusunda üzerinizde baskı kurmak isteyebilirler.

Kahve falında arkasından konuşulduğunu görmek arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş babayı konuşurken görmek etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini başkasıyla konuşurken görmek en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına işarettir.

Kahve falında ölüyü konuşurken görmek yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine delalettir.

Kahve falında konuşamayan birini konuşur görmek pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine işaret eder.

Kahve falında kendi hakkında konuşulduğunu görmek hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine yorulur.

Kahve falında bebeğini konuşurken görmek yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında telefonda konuşurken ağlamak sürekli stres ve sinir içinde olacağına, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir