AnaSayfa / Genel / Kahve falında arapça konuşulduğunu duymak

Kahve falında arapça konuşulduğunu duymak

Kahve falında arapça konuşulduğunu duymak alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, daha iyi mağazalardan giyineceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arapça konuşulduğunu duymak gördüyseniz:

  • Ani tepkilerden ya da ani cevaplar vermekten kaçınmalısınız.

Kahve falında arapça konuşulduğunu duymak büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başka birini telefonla konuşurken görmek insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu konuşurken görmek büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hayvanı konuşurken görmek iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasını telefonla konuşurken görmek sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşını telefonla konuşurken görmek itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek bebeği konuşurken görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında konuşulduğunu görmek hayallerini gerçekleştireceğine, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir