AnaSayfa / Genel / Kahve falında komutana sarılmak

Kahve falında komutana sarılmak

Kahve falında komutana sarılmak zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, falı kapatan kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına, kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında komutana sarılmak gördüyseniz:

  • Eksik bıraktığınız şeyler var.

Kahve falında komutana sarılmak iyileşeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında askerdeki komutanını görmek sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine rivayet eder.

Kahve falında ordu komutanı olmak çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kadın komutan görmek fal sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında ordu komutanı görmek kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında komutan asker görmek bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında garnizon komutanı görmek iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine yorulur.

Kahve falında komutandan tokat yemek harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir