AnaSayfa / Genel / Kahve falında kömür tozu temizlemek

Kahve falında kömür tozu temizlemek

Kahve falında kömür tozu temizlemek sorunların yeni sorunlar doğuracağına, canın ve malının da her zaman güvende olacağına, maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kömür tozu temizlemek gördüyseniz:

  • Çevrenizdekilerle karşılıklı olarak birbirinizi kırabilirsiniz.

Kahve falında kömür tozu temizlemek maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında toz kömür görmek yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, insanlara olan güvenini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kömürlük temizlemek hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine işarettir.

Kahve falında tozu temizlemek başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında tozlu evi temizlemek hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına inanılır.

Kahve falında tozları temizlemek dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında toz temizlemek barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına işarettir.

Kahve falında kömür toplamak yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir