AnaSayfa / Genel / Kahve falında kömür karası görmek

Kahve falında kömür karası görmek

Kahve falında kömür karası görmek alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, mesleğindeki statüsünün de artacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, hasret çekileceğine, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine alamet eder.

Kahve falında kömür karası gördüyseniz:

  • En sonunda belli bir planı ya da anlaşmayı neyin bozabileceğini keşfedebilirsiniz.

Kahve falında kara kömür görmek de fal sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında kömür karası görmek manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında köz kömür görmek gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine, ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çuvalda kömür görmek sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, istenen her şeye sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında kok kömürü görmek aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine, keyfin ve ağız tadının kaçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kömür dağı görmek başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında soba kömür görmek böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, ardından yeni bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kömür istemek sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir