AnaSayfa / Genel / Kahve falında kömür parçası görmek

Kahve falında kömür parçası görmek

Kahve falında kömür parçası görmek kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, hayallerinin gerçek olacağına, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına, kısmetli bir kişi olunacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kömür parçası gördüyseniz:

  • Resmi kurum veya kuruluşları işin içerisine çekebilecek işlerden uzak durmanızda fayda var.

Kahve falında kömür parçası görmek kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına delalet eder.

Kahve falında bir torba kömür görmek dine ve Allah’a yakınlaşacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında kamyonda kömür görmek etrafındakiler tarafından kutlanacağına, işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına inanılır.

Kahve falında torba kömür görmek sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, dertlerin yükünden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında kok kömür görmek de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine işarettir.

Kahve falında linyit kömürü görmek yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye işaret eder.

Kahve falında kömür ateşi görmek şansın kapanacağına, kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine inanılır.

Kahve falında soba ve kömür görmek insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir