AnaSayfa / Genel / Kahve falında kömür söndürmek

Kahve falında kömür söndürmek

Kahve falında kömür söndürmek sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına, hem yıpranacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, mesleğinde uzmanlaşacağına alamet eder.

Kahve falında kömür söndürmek gördüyseniz:

  • Yakın bir dostunuz, iş arkadaşınız ya da komşunuz nişanlanabilir, evlenebilir veya benzeri bir olayı olabilir.

Kahve falında kömür söndürmek yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında yangının söndüğünü görmek önemli atılımlar yapacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine delalettir.

Kahve falında dumanı söndürmek hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mumu söndürmek başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine işarettir.

Kahve falında söndürülmüş sigara görmek rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ışık yakıp söndürmek yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yanan bir insanı söndürmek az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına yorulur.

Kahve falında yanan samanı söndürmek çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, kurulu düzenin yıkılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir