AnaSayfa / Genel / Kahve falında kömür lekesi görmek

Kahve falında kömür lekesi görmek

Kahve falında kömür lekesi görmek rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına alamet eder.

Kahve falında kömür lekesi gördüyseniz:

  • Sabırlı olmanız gerekiyor.

Kahve falında kömür lekesi görmek kısmetinin her zaman açık olacağına, rütbesinin yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında sobaya kömür atmak iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sobaya odun kömür atmak bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine işarettir.

Kahve falında kömür topladığını görmek maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sobada kömür yakmak etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kömür maden görmek böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında odun ve kömür görmek gelirin tükeneceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çuvala kömür doldurmak ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir