AnaSayfa / Genel / Kahve falında odun ve kömür görmek

Kahve falında odun ve kömür görmek

Kahve falında odun ve kömür görmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, ün salacağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında odun ve kömür gördüyseniz:

  • Duygularınız sizi yanlış yönlendirebilir.

Kahve falında kömür ve odun görmek hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına yorulur.

Kahve falında odun kömürü görmek takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına işarettir.

Kahve falında kömür odun görmek hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında odun kömür görmek kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine yorulur.

Kahve falında sobaya odun kömür atmak kötü yola sapmayacağına, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında odun kömür almak kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında odun ve kömür görmek sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında kömür soba görmek tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir