AnaSayfa / Genel / Kahve falında soba kömür görmek

Kahve falında soba kömür görmek

Kahve falında soba kömür görmek yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında soba kömür gördüyseniz:

  • Evlilik ya da iş ortaklığı konularında oldukça asabisiniz, eş veya ortağınıza karşı saldırgan tutumlar içinde olabilirsiniz.

Kahve falında sobaya odun kömür atmak falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, özel hayatında mutluluğu yakalamasına işarettir.

Kahve falında soba kömürü görmek yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sobaya kömür atmak sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, evlerin ayrılacağına alamet eder.

Kahve falında kömür soba görmek düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, yeni işlere ve projelere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yanan sobaya kömür atmak herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, masumluğunu ispat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kömür ve soba görmek ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında sobada kömür görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kazancından başkalarına da vereceğine işaret eder.

Kahve falında kömür sobası kurmak sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir