AnaSayfa / Genel / Kahve falında çuval içinde kömür görmek

Kahve falında çuval içinde kömür görmek

Kahve falında çuval içinde kömür görmek onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, düşman malından yemeye işaret eder.

Kahve falında çuval içinde kömür gördüyseniz:

  • Tatmin edilmesi zor kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında çuval içinde kömür görmek kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında çuvala kömür doldurmak sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında çuvalda kömür görmek neşesini kaybedeceğine, işinde yükseleceğine yorulur.

Kahve falında kömür çuvalı görmek karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çuvalla kömür görmek kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çuval kömür görmek omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına, gelirini de büyük oranda arttıracağına işarettir.

Kahve falında evin içinde kömür görmek elindeki imkanların artacağına, zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çuvalın içinde patates görmek üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir