Kahve falında biriyle komşu olmak

Kahve falında biriyle komşu olmak o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına, huzurunu kaybedeceğine, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, göreceği destekten dolayı moral bulacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına delalettir.

Kahve falında biriyle komşu olmak gördüyseniz:

  • Kendi işinizi kendiniz yapın.

Kahve falında komşularla yemek yemek çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında komşunun kızını görmek sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında komşunu uyurken görmek çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında komşusunun evine geldiğini görmek üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle komşu olmak sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında komşumun öldüğünü duymak stres ve sinirden uzak durulacağına, hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında komşunun halısını yıkamak çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında komşunun para verdiğini görmek çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir