AnaSayfa / Genel / Kahve falında asansörde kalıp kurtulmak

Kahve falında asansörde kalıp kurtulmak

Kahve falında asansörde kalıp kurtulmak konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, fal sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, fal sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine delalettir.

Kahve falında asansörde kalıp kurtulmak gördüyseniz:

  • Tedbirli olmanızda fayda var.

Kahve falında asansörde kalıp kurtulmak alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kalıp çıkarmak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında inşaat kalıbı görmek epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine işarettir.

Kahve falında hamile kalıp doğurmak iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, başarılara yeni başarılar katılacağına yorulur.

Kahve falında kalıp para görmek daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına, fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında peynir kalıpları görmek içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kalıp altın görmek kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, hasta olacağına işarettir.

Kahve falında diş kalıbı görmek sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir