AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşuya odun vermek

Kahve falında komşuya odun vermek

Kahve falında komşuya odun vermek maddi sıkıntısı olmayacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, elinin döneceğine, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, hayatın düzene gireceğine işaret eder.

Kahve falında komşuya odun vermek gördüyseniz:

  • Zor bir karar almanız gerekebilir.

Kahve falında komşuya odun vermek onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında odun almak neşenin ve mutluluğun geleceğine, huzur dolu günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında yığılmış odun görmek aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, zor da olsa bazı kararlar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında odun ve ateş görmek uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine yorulur.

Kahve falında yanan ateşe odun atmak büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ceviz odunu görmek emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, iyi habere alamet eder.

Kahve falında mezarlıktan odun toplamak gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına işarettir.

Kahve falında sırtta odun taşımak hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir