AnaSayfa / Genel / Kahve falında yığılmış odun görmek

Kahve falında yığılmış odun görmek

Kahve falında yığılmış odun görmek anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine, zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında yığılmış odun gördüyseniz:

  • Bölmeniz durumunda sözü oraya getirmeleri zor olabilir.

Kahve falında yığılmış odun görmek belalardan korunacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir binayı yıkmak haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ev duvarı yıkmak dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında evin duvarını yıkmak uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında duvar yıkmak aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına işarettir.

Kahve falında cami yıkmak bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında yığılı kıyafet görmek maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yığılmış eşya görmek işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, patlama noktasına geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir