AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşuyla yatmak

Kahve falında komşuyla yatmak

Kahve falında komşuyla yatmak gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine, sosyal hayatını da askıya alacağına, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında komşuyla yatmak gördüyseniz:

  • Birlikte olmaktan mutluluk duyacağınız insanlara vakit geçirmek sıkıntılarınızı unutmanızı sağlayabilir.

Kahve falında komşuda yatmak yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına delalettir.

Kahve falında komşuyla yatmak üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, fal sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında komşunun evinde yatmak hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına inanılır.

Kahve falında komşunun yatağında yatmak güzel haberler alınacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek komşu görmek hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına delalet eder.

Kahve falında komşuya yemek yapmak sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında komşulara yemek vermek çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında komşu kızına sarılmak karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir