AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşuya erzak vermek

Kahve falında komşuya erzak vermek

Kahve falında komşuya erzak vermek sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına, işlerin günden güne daha da artacağına, yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, hataların düzeltileceğine, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında komşuya erzak vermek gördüyseniz:

  • Entellektüel zevklerinizi geliştirmek için etkinliklerde bulunmalı, aktif bir yapı içinde olmalısınız.

Kahve falında komşuya erzak vermek çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine alamet eder.

Kahve falında oda dolusu erzak görmek parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine, dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bol erzak görmek işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erzak torbası görmek borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erzak dolabı görmek huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, hayattan alınan zevkin daha da artacağına işarettir.

Kahve falında erzak aldığını görmek çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında ölüden erzak almak aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erzak dağıtmak sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, yeni bir ilişkiye başlayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir