AnaSayfa / Genel / Kahve falında cenaze ve düğün görmek

Kahve falında cenaze ve düğün görmek

Kahve falında cenaze ve düğün görmek eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, yarasını saracağına, eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine, helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine işarettir.

Kahve falında cenaze ve düğün gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizin veya yaratıcılığınızın size daha fazla maddi getirileri olabilir.

Kahve falında düğün ve cenazeyi aynı anda görmek çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, yolunun açılacağına inanılır.

Kahve falında düğün cenaze görmek rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düğün ve cenaze görmek kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cenaze ve düğünü bir arada görmek yaşadığı zorlukların biteceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında düğünde cenaze görmek kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında hem cenaze hem düğün görmek fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine alamet eder.

Kahve falında cenaze ve düğün görmek kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında cenaze ve düğün bir arada görmek hep dua edeceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir