AnaSayfa / Genel / Kahve falında karşı komşuyu görmek

Kahve falında karşı komşuyu görmek

Kahve falında karşı komşuyu görmek çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında karşı komşuyu gördüyseniz:

  • Belli unutkanlıklar, rötarlar, yanlış aramalar, yanlış ödemeler, karışan hesaplar v.b bir sürü konu söz konusu olabilir.

Kahve falında karşı komşunu görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına işarettir.

Kahve falında karşı komşu görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karşı komşuyu görmek kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında komşu karşı görmek akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına yorulur.

Kahve falında nehirden karşıya geçmek sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında karşı cinsle dans etmek Allah’ın lütuflarını bulacağına, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karşıdan karşıya geçememek işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında trafikte karşıdan karşıya geçmek yanlışlara düşeceğine, yalnız hissetmeye tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir