AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşusunun evini kalabalık görmek

Kahve falında komşusunun evini kalabalık görmek

Kahve falında komşusunun evini kalabalık görmek en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine yorulur.

Kahve falında komşusunun evini kalabalık gördüyseniz:

  • Herkes her şeyi öğrendikten sonra kendinizi suçlu hissetmeden ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında komşusunun evini kalabalık görmek fal sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında komşunun evini kalabalık görmek yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında komşunun evinde kalabalık görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına işaret etmektedir.

Kahve falında komşuda kalabalık görmek kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında birinin evinde kalabalık görmek çirkin iftiralara uğrayacağına, falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına inanılır.

Kahve falında kendi evinin kalabalık olduğunu görmek geçimini daha rahat sağlayacağına, aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evin önünde kalabalık görmek şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine işaret eder.

Kahve falında annemin evinde kalabalık görmek iş sahibi olacağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir