AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşu çocuğunun öldüğünü görmek

Kahve falında komşu çocuğunun öldüğünü görmek

Kahve falında komşu çocuğunun öldüğünü görmek çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, insanlara iyilik yapmaya, zor bir durumun üstesinden gelmeye, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında komşu çocuğunun öldüğünü gördüyseniz:

  • Enerji fazlanız nedeniyle çevrenize karşı saldırgan bir tavır sergileyebilirsiniz.

Kahve falında komşu çocuğunun öldüğünü görmek saydığı ve tanıdığı biri olacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine alamet eder.

Kahve falında komşu çocuğunu dövmek isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, hafifleyeceğine, şifa bulacağına yorulur.

Kahve falında komşusunun çocuğu olduğunu görmek insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında komşunun çocuğunu sevmek ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine inanılır.

Kahve falında komşunun çocuğunu emzirmek böylece hayata yeniden sarılacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında komşunun erkek çocuğunu görmek yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, geçimini rahat şekilde sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında komşunun çocuğunu dövmek çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında komşunun çocuğunu kaybetmek epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir